Zoek je iemand die jouw webdromen kan waarmaken? Van een strak design tot een gebruiksvriendelijke touch – I got you!

☆☆☆☆☆

Als je wat problemen hebt aan je website en je er net als ik geen kaas van hebt gegeten, dan moet je bij Kirsten zijn. Ze is niet alleen heel snel in het beantwoorden van berichten, ook megasnel in het oplossen van problemen!

Xena Maria Evers

Toen ik Kirsten vroeg of zij mij kon helpen met mijn webshop begon zij meteen met een ontwerp. Iedere stap die zij nam besprak zij met mij. Ik kon kiezen uit verschillende templates, zij maakte een mooi logo en zorgde ervoor dat alles perfect werkt. Kirsten is snel, deskundig en werkt tegen een eerlijk tarief. Ik ben ontzettend blij met mijn webshop!

Nicole van Nunen

Ik werk inmiddels zo’n vijf jaar samen met Kirsten. Ze is in mijn ogen een soort technische supernerd die je iets kunt vragen waarna ze het meteen fixt. Een fijne onderneemster, met een groot talent.

Kiki Düren

Waarom studio fernweh?

Heb je ooit gewenst dat je jouw visie voor een perfecte website in één week kon laten uitkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij studio fernweh draait alles om jou en jouw online aanwezigheid. Als startende freelancer of zelfs als ervaren ondernemer begrijp ik dat het opzetten van een professionele website een uitdaging kan zijn. Geen zorgen, ik ben hier om jou te begeleiden.
Of je nu je persoonlijke merk of jouw bedrijf online wilt presenteren, ik zorg ervoor dat de website jouw visie en stijl weerspiegelt. Van het ontwerp tot de technische aspecten, ik neem alles uit handen zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een website laten maken?