studio fernweh

Mijn fernweh avontuur begon met chapter fernweh, waarvoor we momenteel alle hoofdsteden (and some) van Europa ontdekken, vastleggen en delen met onze volgers. 

Dit inspireerde me om studio fernweh te starten. Hier combineer ik mijn passie voor design, fotografie, tekst en branding om kleine ondernemingen te ondersteunen bij het vertellen van hun verhaal en het creëren van een sterke online aanwezigheid.

Hoewel ik met name ervaring heb met bedrijven die werkzaam zijn in hospitality, reizen, film, theater en kunst, sta ik open voor alle mogelijke samenwerkingen!

Hi, ik ben Kirsten

Na mijn studie Media & Entertainment Management, besloot ik om het Instagram-account @htspt_rotterdam te starten. Rotterdam was mijn thuis, en de opkomst van hotspots in de stad bood een kans die ik niet kon laten liggen. Wat begon als een hobby, groeide snel uit tot een bloeiend bedrijf (HTSPT) en meerdere fysieke city guides. 

Toen de pandemie toesloeg, ontstond er ruimte voor verandering. In die periode lanceerde ik het reisplatform chapter fernweh, waar we momenteel al gevolgd worden door meer dan 50.000 mensen!

Nog meer over mij..

Al ver voor ik aan mijn studie Media & Entertainment Management begon, ontstond een enorme interesse in de film- en theaterwereld en een passie voor creativiteit en storytelling. Hier kreeg ik echter de kans om dit verder te ontwikkelen, zowel in mijn minors (filmstudies, artist management, filmproductie en -management, televisieproductie en -management) als tijdens mijn marketingstage bij het Isala Theater

Na mijn studie besloot ik mijn kennis verder uit te breiden door middel van een aantal online cursussen. Ik verkende verschillende onderwerpen, zoals Scandinavische film en televisie, modern art and ideas, InDesign en talen zoals Zweeds en Kroatisch. Vooral de eerste drie hebben mijn inzicht in creatieve mogelijkheden verrijkt.

In 2012 startte ik SERIEVISIE, een online magazine gewijd aan televisieseries. Afstuderen deed ik hierdoor vervolgens bij Stichting Amsterdam Film Week, waar ik onderzoek deed naar de verbetering van het Amsterdam Series Weekend – met behulp van randprogrammering.

Van het ene filmfestival rolde ik vervolgens in de volgende, tijdens het Nederlands Film Festival was ik nauw betrokken bij de programmering voor het televisiegedeelte, waar ik evenementen zoals Ultimate Binge en de Grote Televisieserie Pubquiz hielp coördineren! Na heel veel freelanceklussen (voor o.a. Annick Boer, Giraffe Coffee en Xena Maria Evers) en het starten van twee goedlopende bedrijven, is het nu tijd om al mijn ervaringen in te zetten voor studio fernweh.

Ik werk graag samen met..

Jazmarae Beebe

Tekstschrijver (Engels), video- en fotograaf

Ricardo Daniël Gerrets

Grafisch specialist

Ruden Nijsse

Fotograaf