Je website online in één week?

Ik geloof in de kracht van snelheid en precisie. Bij studio fernweh draait het daarom allemaal om het realiseren van jouw online aanwezigheid in slechts één week. Stel je voor, je eigen website, volledig aangepast aan jouw visie en huisstijl, binnen handbereik op de door jou gekozen datum.

Waarom kiezen voor mijn website-in-één-week service?

1

Snelheid en precisie | Ik ben er trots op dat ik in staat ben om een volledig functionele website te leveren binnen een week. Ik werk snel zonder concessies te doen aan kwaliteit, zodat jouw website er gepolijst en professioneel uitziet.

2

Op maat voor jouw merk | Mijn aanpak gebruikt een slim ontworpen template als basis, waarbij ik elk detail aanpas, om ervoor te zorgen dat het perfect bij jouw merk past. Hierdoor kun je genieten van een snelle, unieke online ervaring die eruit springt en tegelijkertijd tijd en kostbare resources bespaart.

3

Naadloze gebruikerservaring | In de snelle digitale wereld van vandaag moet je website bezoekers boeien vanaf het moment dat ze aankomen. Mijn ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook intuïtief, waardoor navigatie moeiteloos verloopt.

4

Betaalbaarheid | Ik begrijp dat budgetten variëren, en daarom bied ik oplossingen die vriendelijk zijn voor je portemonnee zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

5

Persoonlijk contact | Je krijgt persoonlijke aandacht en directe communicatie met mij als jouw webdesigner. Ik ben toegewijd aan het begrijpen van jouw visie en doelen en sta altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw ideeën te bespreken.

6

Flexibiliteit | Ik begrijp dat elk project uniek is, en ik pas me aan aan jouw specifieke behoeften, zowel qua design als timing. Of je nu snel online wilt gaan of een specifieke deadline hebt, ik ben hier om jouw project soepel en op jouw voorwaarden te laten verlopen.

stap 1

Kennismaking | Onze eerste stap begint met jou wanneer je contact met me opneemt! Vervolgens stuur ik je een handig formulier waarin je al jouw ideeën en wensen in kaart kan brengen en de benodigde informatie aan kan leveren, zodat jouw droomwebsite gebouwd kan worden. Nadat we alles hebben besproken, vraag ik een aanbetaling van 25% en plannen we de datum waarop je de week in wilt gaan. Uiteraard moet er voor die dag genoeg tijd zijn om alle content ready to go te hebben.

stap 2

Creatie | Op de eerste dag van de week gaan we aan de slag! Hier is snelheid van essentieel belang, en ik garandeer dat jouw website binnen een week klaar is om te schitteren. Gedurende de dagen hebben we een aantal contactmomenten. Dit stelt mij in staat om jouw feedback direct te verwerken en ervoor te zorgen dat jouw website precies wordt zoals je het wilt. Elk detail wordt met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen functioneel is, maar ook visueel verbluffend.

stap 3

Oplevering | Na de creatie van jouw website is het tijd voor de oplevering. Je krijgt de kans om jouw nieuwe website grondig te bekijken en eventuele last-minute feedback te geven. Ik wil er zeker van zijn dat alles precies is zoals jij het wilt. Pas nadat je helemaal tevreden bent en de betaling is volbracht, gaan we over tot de officiële lancering. Jouw online avontuur begint nu, en ik sta altijd klaar om je te ondersteunen bij eventuele verdere aanpassingen of vragen die je hebt.

Frequently asked questions

Binnen een week lever ik jou een werkende website, volledig aangepast aan jouw wensen. Dit omvat het ontwerp, de ontwikkeling en eventuele contentintegratie, zoals teksten, branding en fotografie.

In deze website service ontvang je een volledig functionele website die speciaal is aangepast aan jouw merk en visie. Dit omvat het ontwerp en de ontwikkeling van de website zelf. Als je aanvullende diensten zoals tekst, branding of fotografie wilt toevoegen, moeten deze vóór de creatieweek zijn afgerond.

Met dit pakket, dat momenteel met korting wordt aangeboden voor €750*, kun je profiteren van een volledige website binnen één week. Voor kleinere klussen ben ik beschikbaar tegen mijn uurtarief van €65,-.

*Speciale, extra verzoeken kunnen toegevoegd worden tegen een meerprijs.

Het aantal pagina's op jouw website kan variëren. Wil je een one-pager, +/- 5 pagina's of een veel uitgebreidere website?* 

Tijdens de kennismaking kan je aangeven hoeveel pagina's je wenst. Dit zorgt ervoor dat je een website hebt die perfect past bij jouw doelen en budget.

* In dit laatste geval vraag ik wel een meerprijs.

Ja, ik gebruik als basis een bestaand website-template om de snelheid en efficiëntie te waarborgen. Echter, ik pas dit template volledig aan om ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij jouw merk en behoeften, zodat je een unieke online ervaring krijgt.

Ik begrijp dat het verzamelen van geschikt fotomateriaal, teksten en een huisstijl een uitdaging kan zijn. Als je extra hulp nodig hebt, kan mijn team ook ondersteuning bieden bij het maken van teksten, het ontwikkelen van een huisstijl en het selecteren/ maken van geschikte afbeeldingen.

Gedurende de week heb je een aantal keer de mogelijkheid om feedback te geven. Nadat de website is opgeleverd is er nog één laatste feedbackronde. Dit stelt je in staat om de laatste puntjes op de i te zetten en ervoor te zorgen dat de website volledig aan jouw verwachtingen voldoet. 

Ik begrijp ook dat de behoeften van jouw website in de loop van de tijd kunnen veranderen. Ik bied ondersteuning voor toekomstige aanpassingen en upgrades om ervoor te zorgen dat je altijd een website hebt die aansluit bij jouw doelen.

Ja, ik geef je toegang tot het beheer van jouw WordPress-website, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kun je eenvoudig kleine aanpassingen en updates doen wanneer dat nodig is. Voor grotere wijzigingen of complexere updates sta ik altijd klaar om te helpen.

Mijn streven is om jouw website binnen de deadline te voltooien. Dit kan worden bereikt wanneer ik alle benodigde content en informatie heb, en we gedurende de week in nauw contact blijven. Echter, in het geval van onvoorziene omstandigheden, zal ik er alles aan doen om de website zo snel mogelijk af te ronden, zonder extra kosten voor jou.

Het proces voor het kiezen van een lanceringsdatum is eenvoudig. Tijdens de kennismaking kan je jouw voorkeursdatum aangeven. Ik ben vrij flexibel en pas me zoveel mogelijk aan jouw schema aan.

Om ervoor te zorgen dat we alle elementen van jouw website kunnen integreren, is het raadzaam om jouw wensen voor tekst, branding en/of fotografie zo vroeg mogelijk aan te geven. Dit helpt ons om een goed georganiseerde planning te handhaven en ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is voor de website-oplevering. Hoe eerder je jouw behoeften op dit gebied kenbaar maakt, hoe beter we kunnen samenwerken om jouw project succesvol te realiseren.

De mogelijkheden

Optie 1

750,- (tijdelijk met korting)

Dit pakket omvat een eenvoudige maar effectieve website met maximaal 5 pagina's, ideaal voor wie snel online wil gaan met essentiële informatie. Dit omvat het ontwerp op basis van een template en de ontwikkeling van de website zelf met behulp van Elementor, volledig in jouw huisstijl. Tegen een meerprijs kunnen er extra pagina's toegevoegd worden, maar houd er rekening mee dat er binnen het tijdsbestek van een week een grens is aan wat haalbaar is.

Optie 2

65,- uur

Als je specifieke aanpassingen of updates nodig hebt die niet binnen de pakketten vallen, kun je kiezen voor deze optie. Hiermee kun je flexibel omgaan met jouw websitebehoeften en betalen voor de exacte tijd die nodig is om de gewenste klus te klaren.

Heb je nog steeds vragen?

Ik sta klaar om ze te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen!